Какво
 • Бръснарница
 • Вежди и мигли
 • Гримьор
 • Дерматолог
 • Екстеншъни
 • Епилация
 • Кинезитерапия
 • Козметичен салон
 • Лазерна епилация
 • Маникюр и педикюр
 • Масаж
 • Салон за красота
 • Солариум
 • Татуировки
 • Фризьорски салон
Къде

Добавяне на обект

Добавете вашия бизнес в Salonite.bg - Платформа за реклама на фризьорски салони, салони за красота, козметични и фризьорски услуги, маникюр, масаж, епилация и други

Регистрация и добавяне на обект

Създаването на акаунт в salonite.bg е напълно безплатно. При добавяне на обект избирате от три възможни плана. Един безплатен и два платени. Обектите публикувани с платени планове излизат винаги най-отгоре в резултатите за търсене за съответния град, вид обект или услуга, което разбираемо спомага за по-успешното и ползотворно присъствие на обектите в сайта. С един акаунт можете да добавяте множество обекти. Добавените обекти се управляват от табло за управление в което имате пълен контрол над информацията и възможност за редакция и за всеки обект поотделно, включително и допълнителните функционалности като различни възможности за реклама, за управление на резервации, за публикуване на специални оферти и съобщения, вътрешни съобщения от потребители и др.

Публикувайки обект вие имате пълен контрол върху публичния облик на бизнеса си и ще получите достъп до допълнителни функции на платформата. Ще можете да поддържате данните за вашия бизнес актуални и точни във всеки момент, както и да направите бизнес профила си по-привлекателен и конкурентен публикувайки специални оферти, купони за отстъпка, съобщения, събития и други.

За нас е важно само истинските собственици да могат да управляват бизнес профилите на нашия сайт, пряко или чрез упълномощени от тях лица. Ето защо при добавяне на обект първо проверяваме валидността на данните преди публикуването в сайта.

1.Добави Обект

Обект може да се добави и с вече направен акаунт и без такъв. Ако вече имате регистрация влезте в акаунта си, а ако още нямате регистрация заедно с данните за обекта ще попълните и данните за регистрация на акаунт. Натискайки върху този бутон ще бъдете препратени към страницата с различните планове и цени за включване

2.Избор на план

На тази стъпка избирате желания от вас план.

Предлагаме 2 плана. Платен и Безплатен. За всеки план е посочено каква функционалност е активна и за какъв период от време. (След изтичане на срока на платен план, ако не се поднови, той се преобразува в Безплатен) 

Цената на платения план ТОП САЛОН 1 ГОДИНА е 240 лева /с вкл. ДДС/

В рамките на този период Вашият Салон ще се показва най-отгоре при всички търсения в съответния град, в категорите услуги и за всички услуги които предлага. 

3.Попълване на информацията за обекта

Попълнете максимално подробно и точно данните за обекта. Позиционирайте коректно маркера на картата, отбележете предлаганите услуги, работното време, информация за обекта, напишете отговорите на въпросите, които биха ви помогнали да сте атрактивни и ще приканят потребителите да ви станат клиенти, добавете снимки. След като сте готови и натиснете запази, попълнената информация се запазва и отива за преглед от редактор. Ако сте избрали платен план за публикуване вие ще бъдете препратени към страницата за плащане.

4.Избор на метод за плащане и плащане (За платените планове)

Избирате предпочитан метод за плащане и изършвате плащането. Можете да платите онлайн с карта през пейпал акаунт или по банков път.

5.Потвърждение и публикуване

След преглед на информацията от редактор тя се публикува на сайта, за платените планове след потвърждение и получаване на плащане.

Готово

Сега имате достъп до цялата аудитория на сайта, управлявате всеки аспект от вашето представяне и достигате до нови клиенти.

Какво получавате

РЕКЛАМА на Салон за красота, Фризьорски салон, Козметичен салон, Студио за масаж в Интернет

Лична интернет страница за вашия обект

Контролирате как изглежда всеки елемент от представянето на вашият бизнес в платформата.

Можете да качвате и редактирате всеки детайл, който ще направи бизнеса ви по-привлекателен за клиентите:

+ Изображения за показване на интериора, витрината, работния процес, любими продукти, постижения

+ Описанието, което обяснява кои сте и защо сте специални

+ Видео, което показва процеса на извършване на някои от вашите услуги или мини-обиколка на вашия бизнес

+ Точна карта с местоположение на обекта и функция с навигация до адреса

+ Пълна Информация за връзка с вас

+ Пълен списък на предлаганите услуги

+ Актуални Работни часове

+ Връзки към уебсайта и профилите на бизнеса в социалните медии

+ Важната за потребителите информация с отговори на Често задавани въпроси и допълнителна информация като възможности за паркиране, плащане с карти, удобство за посещение с градски транспорт и други

+ Клиентски Запитвания през платформата

+ Резервации на часове директно по телефона или онлайн през платформата.

*** Функцията за онлайн резервации през сайта се активира от таблото за управление. Настройте желаните времеви интервали достъпни за резервация и потребителите на сайта ще могат да избират дата и час за резервация от страницата на обекта.

+ Табло за управление на резервациите – през платформата ги приемате или отказвате.

Ако имате допълнителни въпроси или нужда от съдействие или пък срещате проблеми при добавяне на обект, не се колебайте да се свържете с нас.